עיצוב ותכנון חנות מדרסים ואביזרי אורטופדיה.

"חשוב לי שהחנות שלי תשדר אוירה ביתית, משפחתית וחמה"
הוא ביקש בתחילת תהליך התכנון של עיצוב החנות
ואני אף הצעתי, שבתהליך העיצוב, ננסה לשדר אוירה של טבע וירוק
כדי לחזק את צבעי הלוגו מחד, ומאידך-את אופי המוצרים שנמכרים
והפתרונות הטבעיים שהם מציעים.

אזור פינת הישיבה (בה נלקחים מידות ונתונים מהלקוחות
עבור הכנת המדרסים)-עוצבה כמו אזור סלון ביתי
הספות והכורסאות המזמינות נראות כבר מהכניסה לחנות
ומייצרות אוירה ביתית ומזמינה.
בחרתי להדגיש את האזור באמצעות קיר ותקרה צבועים ירוק ומובלטים
אשר מתקשרים באופן ויזואלי עם דלפק המכירה ממול, ויוצרים
מראה משלים ושלם.

מול פינת הישיבה ממוקם מסך הטלוויזיה
המסך שקוע בקיר גבס מעובה, באופן ,שמעליו ומתחתיו מיקמתי
פסי תאורת לד. פסים אלו מדגישים, והופכים את טפט היער לראליסטי, ונוכח אף יותר.
תמונת הטפט-משדרת טבע עוצמתי-ולרגעים אף נדמה – שהיער בתמונה
אכן נשקף כמו מבעד חלון .

פינת קפה הממוקמת בחלל החנות, ומזמינה את הלקוחות
תורמת אף היא לתחושה הביתית והזורמת שרציתי ליצור.